Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 decembrie 2010

Uh,oh..prima mea postare

Ok,pentru ca sunt prea la moda blogul,bloggeritul si bloggerii am decis sa am si eu un blog,unde sa bloguiesc,devenind astfel o bloggeritza.Blogul,bloguitul si blogerii  sunt la moda de ceva timp de fapt,dar cum eu ma obisnuiesc mai greu cu ce e la moda,iacata-ma-s gata   la spartul targului ,dandu-ma utza pe blog.Deci baliverne.Inchid pana nu-mi prind urechile, pentru ca habar n-am  ce anume trebuie sa fac,dar omul cat traieste invata,asa ca in catva timp,un an,doi,trei voi fi as in bloguit.

See ya:-)

4 comentarii:

  1. Bun venit in blogosfera!!! Era si timpul Orty draga...tocmai tu sa nu fii la moda!!! Ce ma bucur ca sunt prima care-ti scrie pe blog!!! si prima sustinatoare!!! te pup si la cat mai multe postari ..bloggorale!!!! Ahahaahha

    RăspundețiȘtergere
  2. aha..mersi Dora,pai daca tu esti prima care-mi scrie in blog,asta sigur e de bun augur:-).poate-mi mai dai cate un bobarnac din cand in cand, ca sa-mi aduc aminte sa si postez:-).acu' zi repede la fata,cum te urmaresc,de un' te iau?.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi,
    My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
    Can we be friends?? LinkExchange??
    My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
    Thank you!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ortansa, draga, bine ai venit in blogosfera. Abia astept sa vad minunatiile ce le vei posta. Iti urez un blog cat mai stufos si te iau in vizor!

    RăspundețiȘtergere